Baby bedandbreakfast

Baby B&B

Een baby en tijd voor jezelf en je partner…mission impossible?

Baby Bed and Breakfast

Zet de tijd even stil. Jij wilt samen met je partner en baby verwend worden, ontspannen, genieten, en opladen. Dat kan in baby b&b de Merelhof. De luxe van een hotel én de gemoedelijkheid van een gastenverblijf aan huis in één.

Kort geleden ben je bevallen van de allerliefste baby die bestaat. Proficiat! Tijdens je verlof krijgen jij en je partner de tijd om aan dit life changing event te wennen. Je partner is waarschijnlijk al snel weer aan het werk gegaan terwijl jij en de kleine kijken wat de dag brengt. Een hele bijzondere tijd. Geweldig en overweldigend tegelijk. Ook echt niet altijd makkelijk, dat weten wij ook. Na drie maanden mag ook jij weer aan de slag. Ho…stop!! Dat gaat toch veel te snel? Kijk hier eens naar…

Boek direct online

Vele extra’s

In de baby b&b kun je genieten van heel veel MAM-AN extra’s zoals een ontspanningsmassage, privé cursus babymassage, en een fotoshoot,  Je boekt een arrangement inclusief privé cursus babymassage vanaf €379,00 Euro. Vul zelf aan met andere extra’s! Wij zijn staan open voor jullie vragen en wensen.

Boek direct online

B&B voorjaarsarrangement met privé cursus babymassage voor €219,50 p.p.

Geniet van de nazomer in de Baby B&B met het volgende arrangement. Logeer 2 nachten, inclusief luxe ontbijt. Daarnaast geniet je van tapas op de dag van aankomst én ontvang je een privé cursus babymassage. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Mail naar: info@mam-an.nl of maartje@bedandbreakfastmerelhof.nl

BN-Destem schreef een leuk stukje over de Baby B&B

Lees artikel

Baby Retreats

Run je een bed and breakfast en heb je interesse om samen met MAM-AN baby b&b retreats op te zetten? Stuur een bericht met wat meer informatie over de b&b of bel. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Neem contact op