baby bed and breakfast

Baby B&B

Een baby en tijd voor jezelf en je partner…mission impossible?

Baby Bed and Breakfast

Zet de tijd even stil. Jij wilt samen met je partner en baby verwend worden, ontspannen, genieten, en opladen. Dat kan in baby b&b de Merelhof. De luxe van een hotel én de gemoedelijkheid van een gastenverblijf aan huis in één.

Kort geleden ben je bevallen van de allerliefste baby die bestaat. Proficiat! Tijdens je verlof krijgen jij en je partner de tijd om aan dit life changing event te wennen. Je partner is waarschijnlijk al snel weer aan het werk gegaan terwijl jij en de kleine kijken wat de dag brengt. Een hele bijzondere tijd. Geweldig en overweldigend tegelijk. Ook echt niet altijd makkelijk, dat weten wij ook. Na drie maanden mag ook jij weer aan de slag. Ho…stop!! Dat gaat toch veel te snel? Kijk hier eens naar…

Boek direct online

Vele extra’s

In de baby b&b kun je genieten van heel veel MAM-AN extra’s zoals een ontspanningsmassage, privé cursus babymassage, fotoshoot, healthy meals en natuurlijk kun je de Mama Box ook – bijvoorbeeld als verrassing voor je partner- bestellen. Je boekt een arrangement vanaf €299,00 Euro en vult het zelf aan met extra’s. Wij zijn staan open voor jullie vragen en wensen.

Boek direct online

Vrolijk Pasen Baby B&B arrangement voor €149,50 p.p.

Tijdens het Paasweekend heeft B&B Merelhof het volgende arrangement samengesteld. 2 nachten inclusief luxe ontbijt en een Paasdiner voor € 299,-. Nieuwsgierig naar meer Baby B&B extra’s? Klik hier voor meer info. Wie weet komt de Paashaas langs met een verrassing… Wil je meer weten over de mogelijkheden? Mail naar: info@mam-an.nl of maartje@bedandbreakfastmerelhof.nl

BN-Destem schreef een leuk stukje over de Baby B&B

Lees artikel

Baby Retreats

Run je een bed and breakfast en heb je interesse om samen met MAM-AN baby b&b retreats op te zetten? Stuur een bericht met wat meer informatie over de b&b of bel. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Neem contact op