Baby B&B

Baby B&B

7 juni 2020

Is het echt alweer juni? Als ik er nog over zou twijfelen helpt mijn oudste dochter mij wel een handje. Zij wordt namelijk binnenkort 10 jaar en telt de dagen tot haar feest.Een tiener in huis, dat gaan we zeker vieren!

Is het dan ook al bijna 10 jaar geleden dat ik moeder werd? Ik herinner het mij nog als de dag van gisteren. Alles veranderde vanaf dat moment. Natuurlijk had ik al eerder life changers meegemaakt (verhuizen, relaties, trouwen) maar dit was voor mij toch wel echt de grootste verandering. Ik had er zo naar uitgekeken. Ik had mijzelf proberen voor te bereiden op de komst van ons eerste kindje. Toch “overkwam” het me en heb ik heel veel tijd nodig gehad om aan al het nieuwe te wennen. En June ook. Samen gingen we vooruit en kijk eens waar we nu staan.

In dit artikel van 29 mei j.l. herken ik veel van de verhalen. Dat het moederschap geweldig is en tegelijkertijd soms overweldigend. Samen met Maartje van Bed and Breakfast Merelhof hebben we dat gevoel ook meegenomen in de opzet van de Baby B&B. Dat het een plek moest worden voor ouders met een baby die heel graag even de tijd stil willen zetten, de voet van het gaspedaal willen halen. In de Baby B&B hoef je verder even niets. Mag je verwend worden en weer opladen. Genieten. We hebben aandacht voor papa en mama in de vorm van een heerlijk en puur ontbijt, lekkere drankjes in de mini bar, ontspanningsmassages, mini fotoshoots om de fijne herinnering voor altijd vast te leggen en zelfs oppas. Aandacht voor de baby hebben we natuurlijk ook! Zo ligt er een mini setje met baby verzorgingsproducten klaar en na een privé cursus babymassage is de kleine zo ontspannen (en papa en mama ook) daar heb je nog lang plezier van. En bij mooi weer is het zwembad natuurlijk een super plek om te ontspannen!

Ook met deze samenwerking ben ik zo blij. Maartje en ik vullen elkaar aan en genieten zelf ook enorm als we de gasten zien genieten. Ben je benieuwd naar de Baby B&B? Neem een kijkje op de website. Het vaderdagweekend is nog vrij! En delen mag zeker 🙂

Ook zo’n zin in de rest van juni? Ik zie je graag!

Mooie zondag,

An