Baby voetmassage

8 maart 2020

Ik kreeg de vraag of ik mijn zwangerschapsmassage aan kon passen omdat masseren onder de voeten “echt geen succes zou worden”. Natuurlijk kan dat! In het praatje voorafgaand aan de massage vertelde ik hoe veel ontspanning je kunt halen uit een voetmassage. Vrijwel altijd zie ik de vrouwen op de massagetafel echt in een diepe ontspanning als ik de voeten masseer. Het zit ‘m erin hoe je de voeten aanraakt, zodat het niet kietelt! En ja ook deze keer mocht ik de voeten masseren en beviel dat erg goed achteraf!

 

Ook bij baby’s is de voet een gevoelig onderdeel van het lichaam. Hierbij is het de kunst om niet te voorzichtig te masseren maar juist iets steviger.
De voetmassage van baby Leo hebben we gefilmd en online gezet op mijn website. Het is een heerlijke, makkelijke baby voetmassage die je op je gemak kunt bekijken om vervolgens je baby mee te verwennen. Je vindt het filmpje hier.  → → →

 

 

Over gevoelige plekken gesproken…Mijn gevoelige plek is toch wel mijn hele lichaam dat snel reageert. Op fijne en minder fijne dingen. Dat heeft zo zijn voordelen én nadelen. Ik kan echt totaal opladen van een wandeling over het strand of door het bos. Een dagje sauna of een goed gesprek kan ik ook intens van genieten. Dan ben ik echt weer helemaal vol energie. Aan de andere kant reageer ik dus ook flink op drukte, emoties of voeding bijvoorbeeld.

Mijn beste tip? Bekijk het filmpje en laat het zeker ook aan je partner zien. Kleine moeite, groot plezier! Laat je me weten of jij er ook van opknapt?

Mooie zondag,

Liefs ANne