flow

Flow

17 mei 2020

Vorige week was het even stil. Even geen BLOG van mij op moederdag. Gewoon omdat ik het een mooi moment vond om even niks te hoeven en te genieten van het moeder zijn.

Sowieso is het allemaal wat stil rondom MAM-AN al zeg ik het zelf. De afgelopen weken wisselden zorgen, onrust, inspiratie en nieuwe wendingen zich in rap tempo af. Geen afspraken en veel thuis met de kinderen  bracht mij vooral in de flow van bezinnen, beetje in mijzelf keren en niet zoveel delen.

Deze week voelt alles ineens anders. Dit is zo’n week…De flow van vooruitgang en aanpakken. Er is weer lucht.

hoe zit dat dan?

Er zit iets moois in de pijplijn van de Mama Box. Steeds vaker krijg ik de vraag of ik een mooie box op maat kan maken. Vrouwen willen graag hun favoriete items in de box en zelf kiezen welke kleur nagellak of lipstick bijvoorbeeld. Dat kan ik helemaal volgen en daar ga ik dan ook mee aan de slag! Mama Box 2.0 Ik hou je op de hoogte.

Maartje, van Bed and Breakfast Merelhof en ik zijn het unaniem eens dat dit de zomer van de baby B&B wordt. Nu de deuren weer open zijn en we iedereen weer welkom heten is het zo fijn om meteen een boeking binnen te krijgen. YES, we zijn er weer en YES YES YES dit is nog maar het begin. We gaan er voor iedereen, papa’s, mama’s en de kleintjes een heerlijke tijd van maken.

Ook ben ik weer gaan lesgeven. Lesgeven? Ja dat heb ik ruim 10 jaar geleden voor het laatst gedaan. En ineens kwam daar weer die behoefte om voor de klas te staan. Om iets bij te dragen.

De positieve flow keert dus weer terug. En nu vasthouden. Ik ben zo benieuwd hoe jij dat doet? Alle tips zijn welkom!!

Voor nu geniet van je zondag,

liefs Anne