Mama Box Special

Knuffel op afstand

22 maart 2020

Laten zien uit welk hout je gesneden bent, juist nu!

Je kunt twee dingen doen, bevriezen of in beweging blijven.

Zomaar twee uitspraken die deze week voorbij kwamen en iets in mij losmaakten.

Want wat een bizarre, onzekere en met vlagen angstige periode is aangebroken! Alle afspraken voor zwangerschaps-/ontspanningsmassage zijn afgezegd. Er staan geen newborn fotoshoots gepland en ook alle boekingen voor de komende maand(en) in de baby B&B zijn geannuleerd. SLIK

Net nu MAM-AN vleugels kreeg gebeurt dit. En dan raken opmerkingen zoals hierboven mij. Want natuurlijk maak ik me zorgen. In de eerste plaats over de gezondheid van mijn familie en dierbaren. Ik leef mee met iedereen die zich keihard inzet om het COVID virus te bestrijden. Samen met mijn meiden maken we er thuis het beste van. Er wordt braaf schoolwerk gemaakt en er is genoeg tijd voor gezelligheid met elkaar. Gelukkig maken we het allemaal goed. Maar zorgen over de toekomst heb ook ik.

Al snel wist ik wat ik kon doen. Hoe fijn is het – juist nu – dat de Mama Box er is! Nu we afstand houden of helemaal geen bezoek ontvangen en er nog steeds momenten zijn om te vieren! De Mama Box Special is deze week gemaakt en online gezet. Ik noem het DE KNUFFEL OP AFSTAND. Voor mama’s die

  • Een zwangerschap vieren
  • De geboorte van de langverwachte baby vieren

en ook

  • Keihard bikkelen om alle ballen in de lucht te houden
  • Op leeftijd zijn en voorlopig in en rondom het huis blijven
  • En ga zo maar door

Kortom, een lief gebaar voor mama’s die je het liefst een hele dikke knuffel zou willen geven. Daar heb ik mij dus deze week op gestort en dat voelde goed.

♥ WINACTIE ♥

Omdat ik er heel erg in geloof dat dit werkt geef ik er deze week graag eentje weg!

Volg je mij al op Instagram?

  1. Volg me,
  2. Like de post
  3. Laat in een opmerking achter aan wie jij graag een Mama Box Special stuurt.

Woensdag 25 maart maak ik de winnaar bekend!

Take care

Liefs, Anne