Kraamcadeau

1 maart 2020

Ik ben gek op bloemen? Jij ook? Ik kan er echt van genieten als er bloemen in huis staan. Ook buiten kijk ik altijd naar alles dat bloeit. En dat is al best veel voor deze tijd van het jaar! Ik heb al aardig wat krokussen, narcissen en bomen in bloesem gezien. Prachtig!

Droogbloemen vond ik eigenlijk tot voor kort helemaal niets.  Beetje kleurloos en stoffig. Toch zie je ze wel steeds vaker voorbij komen en zijn ze stiekem best hip. En zo kwam ik op een prachtige site https://www.briesaanzee.nl/nl met droogbloemen in mooie heldere kleuren en besloot ik me er toch eens aan te wagen. Eerst gingen ze in een lijstje, daarna in een vaasje en tot slot maakte ik de TUBES OF JOY. De buisjes gevuld met droogbloemen die je in Mama Box IV – hét kraamcadeau – vindt.

Wat is het leuk om dat zelf te maken! Met een kaartje eraan maak ik er een heel origineel kraamcadeautje van voor op de babykamer, naast het andere moois in de Box.

Wil je alleen de TUBES OF JOY cadeau geven? Ook dat kan. Stuur me een berichtje met je gegevens en ik maak het voor je!

Deze vakantie zag ik weer iets nieuws met droogbloemen voorbij komen. Iets met klei en…de rest moet je nog even op wachten. Ik ga er lekker mee aan de slag. Als ik en de club van mama’s om mij heen het mooi genoeg vinden, dan vind je het binnenkort terug in één van de Mama Boxen.

 

Geniet van deze mooie zondag,

Liefs Anne