MAM-AN

Laat je zien

29 maart 2020

Deze week had ik een videocall met een heel tof PR en marketingbureau uit Breda. In een uur bespraken we mijn social media kanalen en mijn strategie.

Ai…pijnpunt…geen strategie en na een jaar nog steeds onwennig op Insta.

“Waar zitten je angsten?” vroeg ze. Au…Vooruit voor de dag ermee Anne dacht ik.

Mijn angsten als het gaat om dit soort dingen gaat zit hem in het laten zien van jezelf. Vriendinnen uit mijn studententijd zullen denken, waar heeft ze het over? Daar had ik destijds minder moeite mee 😊 Dat heeft te maken met de veiligheid die ik voelde van de groep die ik om me heen had.

Waar is die veiligheid nu dan?
Dus zei ik “Ik onderneem in mijn eentje. IK BEN MAM-AN. Maar vind het lastig om me echt te laten zien omdat iedereen altijd overal wel iets van vindt.” Zo, dat was eruit.

Na een uur videobellen was het me wel duidelijk dat wat MAM-AN bijzonder maakt is dat IK  er mijn kleur aan geef. Bijvoorbeeld, dat ik er persoonlijke en warme contacten op na houd. Of dat ik altijd the extra mile ga. En dat ik daarvan meer mag laten zien.

Dus…nu praktisch?? Bijvoorbeeld van de wekelijkse BLOG een VLOG maken. Video’s zijn hot. Je kunt in korte tijd veel meer overbrengen. Want, wie leest er nog?

AU – AU – AU. Werk aan de winkel dus. En daar zit ik dan. Lekker veilig te BLOGGEN terwijl mijn telefoon naast me ligt en roept VLOG VLOG VLOG.

Als het me lukt, dan vind je ‘m hieronder. Een eerste begin om mezelf meer te laten zien. Laat me vooral weten wat je ervan vindt. Volgende week weer?

Mooie zondag, stay safe

Anne