Mama Box S

Lanterfanten met de Mama Box

26 januari 2020

Eerlijk gezegd is het alweer even geleden dat ik het echt het gevoel had van lanterfanten. Geweldig woord trouwens, vind je niet?

Dat niks doen of in ieder geval geen plan hebben en kijken wat de dag brengt belangrijk is voor je lijf en je creativiteit ben ik me zeker van bewust.

Grappig genoeg PLAN ik vaak lanterfant momenten voor mijn drie dochters. Na een drukke schoolweek, of wanneer het flink feest is geweest in het weekend zorg ik voor een lanterfant ochtend thuis.

Nu komt het. Is mama dan ook in haar pyjama verzonken in een tijdschrift? Nou nee. Eigenlijk vind ik “niets op de planning” maar niks, tenzij het buiten -10 graden is en we ingesneeuwd zijn. Ik vind altijd wel iets te doen. Herkenbaar? Of geef jij je er makkelijker aan over?

Heel goed. Tijdens mijn zwangerschappen kon ik veel beter lanterfanten. Me and the baby op de bank, me and the baby beetje aanrommelen, me and the baby met een drankje in de zon. De baby maakte me milder voor mezelf. Blijkbaar heb ik iets buiten mezelf nodig om te kunnen lanterfanten.

Gelukkig heb ik mijn werk. Hahaa, dat klinkt helemaal raar. Maar echt het is zo. Het samenstellen van de Mama Box betekent ook dat ik nieuwe producten uitprobeer. Lekkere badolie, koekjes of nieuwe buisjes met droogbloemen vullen bijvoorbeeld. Call it work, ik noem het lanterfanten. Daar knapt iedereen van op.

Mooie zondag,

Anne

Deze momenten deel ik graag met jou. Ervaar ook dit soort lanterfantmomenten met jouw Mama Box naar keuze.