Luister naar je gevoel

12 april 2020

“Hoe gaat het bij jou thuis? Lukt het thuisonderwijs een beetje?”

Het gaat heel goed zei ik. En dat is ook echt zo. Mijn oudste twee dochters maken hun werk van school zonder al te veel mopperen en soms ook als ik er niet bij ben. Dan wandel ik een rondje met mijn jongste dochter en trots ben ik als ik terugkom en zie dat ze nog steeds druk bezig zijn achter hun bureau in de huiskamer!

“Dus daar is die babymassage dus ook goed voor” zei ze. “Daar pluk je jaren later nog de vruchten van”

Hahaa, inderdaad. Zo is het. Babymassage is een mooie begin van een diepe band met je baby. Eentje van vertrouwen en elkaar aanvoelen. Wat heb je nodig? Laat je dat ook zien? En kan ik je dat ook geven?

In dit vlog geef ik je een belangrijke tip bij het masseren van je baby. Eentje die je kunt oefenen en waar je altijd iets aan hebt, namelijk het luisteren naar je gevoel.

 

Geniet van het weekend,

Liefs Anne