blog

Mums in business

20 december 2020

Ik weet nog goed toen ik begon, bijna 2 jaar geleden. Zoveel plannen en uitwerkingen gingen daaraan vooraf. Zoveel uurtjes met manlief die mij steeds weer back on track kon zetten. Want daar raak ik in mijn enthousiasme nogal eens vanaf.

En wat is er veel gebeurd in die twee jaar. De website 2.0 staat als een huis. Met de Mama Box vol in de spotlights nu. Bij iedere bestelling die ik kreeg maakte mijn hart een sprongetje. Het werkt!! Ook de reacties op de producten in de Mama Boxen zijn hartverwarmend. De originals vallen steeds weer in de smaak, zo tof.

Helaas waren er ook echt minderen tijden. Door de komst van het Corona virus en de (gedeeltelijke)lockdown kwam het masseren van mama’s en baby’s erg lang stil te liggen. Zeker op de praktijk van Promessa in Waddinxveen masseerde ik voor de eerste lockdown met steeds meer regelmaat aanstaande moeders en zag ik kleine groepjes moeders met hun jonge baby voor een cursus babymassage. Het kost tijd om zoiets op te bouwen. Als dat wegvalt en je weet niet wanneer je er weer je schouders onder kan zetten maakt dat onzeker. Nog steeds.

Positief blijven en kansen zien. Dat zeg ik vaak genoeg tegen mijzelf.

  • Zo hebben Sunny Mummy en ik deze week de handen ineen geslagen (op de foto met haar zoontje Leo)
  • Jayde, boss mum van Sunny Mummy heeft 3 gevriesdroogde mixen ontwikkeld die de perfecte aanvulling zijn op je voeding tijdens een zwangerschap, bij het geven van borstvoeding en voor alle moeders die alle ballen in de lucht houden.
  • Zij gaat officieel vandaag live met haar bedrijf.
  • Wat een passie spat daar vanaf. I like it.
  • En zoals ik al zei in het begin. Ik weet zelf nog heel goed hoe het was toen ik net begon. You can use some support ♥

Dus geven Sunny Mummy en ik deze week een bijzondere combinatie van onze producten weg. Je kunt een Mama Box met Originals winnen (t.w.v. €26,95) samen met een mini pack van de 3 Sunny Mummy mixes (t.w.v. €26,95). 

Daar maak je jezelf of een ander toch heel erg blij mee? Like onze post, tag de mama aan wie jij dit cadeau wil geven (of jezelf!!) en deel de post in je stories. Morgen maken we de winnaar bekend.

Thanks voor alle support so far en een hele mooie zondag ◊

Anne