Mini poster

Unieke cadeaus

24 mei 2020

Vorige week schreef ik al dat de energie weer stroomt. Lekker!

Meteen weer wat nieuwe producten besteld voor in de Mama Box én de Papa Box die ik binnenkort lanceer! Hierbij alvast een sneak preview van de “zo vader zo dochter” Box. De Box is nog niet compleet. Er komen nog wat mooie items bij!Papa Box

Ik wacht nog op meer inspiratie voor een MAM-AN original voor in de Papa Box. De zondag levert vaak mooie dingen op. Vandaag komt er vast iets…Nu ik de boxen aan het restylen ben worden alle producten nog eens kritisch bekeken. Wat mij betreft (en dit hoor ik vaak terug van degene die verrast wordt met een Mama Box) maken de unieke MAM-AN items de cadeauboxen zo bijzonder.

Nooit gedacht dat ik op deze manier mijn creativiteit in zou gaan zetten. Zo zit ik heerlijk op een zaterdagmiddag met reageerbuisjes en droogbloemen aan de keukentafel. De meiden vinden het prachtig en willen natuurlijk ook graag helpen. Zo brengen we elkaar op ideeen en laat ik ze hopelijk zien dat je heel veel zelf kunt. Als je het maar probeert.

Een ander voorbeeld van MAM-AN originals zijn de mini posters die ik vorig jaar in samenwerking met Nina van Ninatown heb ontwikkeld. Ik ontmoette Nina tijdens Graphic Matters in Breda. We spraken af en ze begreep direct wat ik voor ogen had. Zo tof om samen te werken met iemand die het ook leuk vindt om van iets kleins “iets groters” te maken.

“Spelen” schreef ik voor June. Ze kent het inmiddels uit haar hoofd en speelt nog altijd als de beste. “In de wolken” maakte ik voor Resa. Grappig om te zien hoe ook deze tekst zo bij haar past. Haar hoofd zit vol grappige verzinsels. Aan fantasie geen gebrek. “Maanglijbaan” schreef ik voor Lorijn. Die dappere, ondernemende Lorijn. Nauurlijk zou ze van de maan af glijden als dat kon!

Ze zijn leuk om in de babykamer te hangen met mini wasknijpers aan een touwtje. Met wat washi tape aan de muur te hangen of gewoon neer te zetten natuurlijk. Tot en met eind juni zet ik deze originals in het zonnetje met een speciale actie. Je koopt dan de set van 3 posters voor €12,50 in plaats van €17,50.  Ik stuur ze graag voor je op!

Tot slot wil ik je bedanken voor het lezen van mijn BLOG. Vind ik heel fijn!

Mooie zondag,

An