MAM-AN

working MAM

15 maart 2020

In een vorig blog vertelde ik al over de betrokkenheid van mijn meiden bij mijn werk. Niet gek, aangezien

  • mijn werkplek voornamelijk de keukentafel is
  • de bovenverdieping naar lavendel ruikt na een dag masseren (én wassen!)
  • er van alles rondslingert in huis zoals een massagepop of nieuwe producten
  • ik veel in de weer ben met de mama boxen die ik op maat maak en waar vooral mijn middelste dochter vol bewondering van geniet en naar kan kijken
  • ik het lekkers voor de baby b&b gasten thuis maak en het dan natuurlijk lekker ruikt en iedereen wil proeven

En zo kan ik nog wel even doorgaan. Ik werk eigenlijk “tussen de bedrijven door”. Dat is soms best een uitdaging. Misschien herken je je hier wel in?

Neem nou het schrijven van de wekelijkse BLOGS bijvoorbeeld. Soms lukt het om het BLOG al van tevoren te schrijven. Dan zet ik het op zondagochtend alleen nog “even” online. Als dat niet lukt heb ik zondagochtend nog wat meer werk. En dat ziet er dan zo uit:

06:45    Lorijn stommelt de trap af.  Zij bepaalt hoe laat we “online” gaan 🙂 We gaan zachtjes naar beneden in de hoop dat de rest nog even verder slaapt. Want waarom zou je zo vroeg opstaan op zondagochtend??

07:00    Aan de keukentafel klappen we onze laptops open (Lorijn heeft een hele toffe van Nijntje) en gaan we aan de slag. Terwijl ik de tekst en foto’s opzoek beantwoord ik alle vragen van Lorijn over de dag en alles wat de komende tijd nog te gebeuren staat, zoals elke dag. Stt, Lorijn, Mama moet zich even concentreren.

07:45    Met een beetje geluk staat nu alles online en kunnen we de laptops, mini piano, kleurplaten en wat nog meer opruimen. Boven klinkt al wat gerommel. De broodjes kunnen in de oven.

08:00    Zondagochtend 2.0 kan beginnen. Eens kijken of we dit volgende week weer voor elkaar kunnen krijgen. Mag ook een uurtje later Lorijn <3

 

Geniet van je zondag,

An