Zwangerschapsmassage en Babymassage

23 februari 2020

Waarvoor kan/kon jij bij je verloskundige terecht? Een controle eens in de zoveel tijd, zoals ik? Of ook een extra echo, hartjesspreekuur, een voetreflextherapeute, een acupuncturist, een zwangerschapsconsulente, yoga, mindfulness, zwangerschapsmassage en babymassage?

Deze week kwamen we met alle behandelaars rondom verloskundigenpraktijk Promessa bij elkaar. We deelden ervaringen en bespraken hoe we de komende tijd voor ons zien. Samen streven we naar zo gezond mogelijke zwangerschappen, vertrouwen voor de geboorte van de baby en ook na de bevalling weer in balans te komen.

Ik geniet van de verhalen van de voetreflextherapeuten over succesvolle draaiingen van kindjes in stuitligging of het wegnemen van (soms extreme) misselijkheid tijdens de zwangerschap. Ook mooi om te horen hoe de voorbereiding op de geboorte samen met de partner tijdens een hypnobirthing cursus zo waardevol blijkt tijdens de bevalling.

En dan vergeet ik nog de hulp die je kunt krijgen bij een langdurige kinderwens of als je te maken hebt met hormonen die uit balans zijn na de bevalling. Een prachtig pakket alles bij elkaar en zo fijn dat je hiervoor op 1 plek terecht kunt.

Ik voel me trots dat ik met zwangerschapsmassages en babymassage van MAM-AN hier ook deel van uitmaak. Dat er bij Promessa ontzettend veel goeds te vinden in voor zwangeren komt in de eerste plaats door een sterk team verloskundigen met een duidelijke missie. Dat trekt betrokken therapeuten en behandelaars aan.

Een voorbeeld van hoe je als zelfstandige toch onderdeel van een team kan zijn. En wist je dat je – ook als je onder controle bij een andere verloskundigenpraktijk  bent – gebruik kunt maken van deze extra’s van Promessa? Geweldig toch?!

Mooie zondag,

Anne