Mama Box

Het zwangerschapscadeau voor mama

Met de Mama Box kun je elk trimester van je zwangerschap jezelf of een ander verwennen met een thuisbezorgd zwangerschapscadeau voor mama. De vierde Mama Box is een bijzonder kraamcadeau voor mama zelf. Geweldig om cadeau te doen én te krijgen.

Met korting en aandacht samengesteld    ♥    Feestelijk verpakt    ♥    Vandaag voor 13:00 uur besteld, morgen verstuurd

Verras jezelf of een ander

Bij de samenstelling van de Mama Box heb ik gezocht naar een mooie mix van bijzondere, verrassende, praktische en zo natuurlijk mogelijke producten, afgestemd op de verschillende fases in de zwangerschap. Je zult sowieso verrast worden! Alle Mama Boxen bevatten ten minste 6 producten. Ontspan met de verzorgingsproducten die je goed kunt gebruiken tijdens de zwangerschap of na de geboorte. Deze producten zijn puur en veilig te gebruiken. Je vindt hele fijne goodies in de box die je perfect kunt gebruiken voor een verwenmoment.

Daarnaast zit er altijd een mooi en symbolisch cadeau in voor mama (in spé). Iets waardoor je deze unieke tijd niet meer zult vergeten. And last but not least vind je in iedere box postcards door CLUB MAM-AN moms en midwifes, geschreven vanuit het hart. Die geven de Mama Box een persoonlijke touch, naast natuurlijk de liefde van MAM-AN die erin zit. Dat voel je!

Kies voor een uniek, stijlvol, compleet én praktisch zwangerschapscadeau voor mama. Of een bijzonder kraamcadeau voor mama waar je jezelf of een ander graag mee verwent!

Moois voor de kleintjes

Samenwerking met Nina

Samen met de Bredase illustrator Nina van de Vondervoort ben ik erin geslaagd om de drie gedichtjes die ik voor mijn dochters schreef te verwerken in drie mini posters waar ik ontzettend trots op ben. Dat zoiets persoonlijks nu gedeeld kan worden met andere moeders en baby’s vind ik geweldig. Nina heeft de tekst van beeld voorzien en er een prachtig geheel van gemaakt.

We hebben gekozen voor 300 grams handgeschept papier, zodat je de posters makkelijk neer kunt zetten op de babykamer of op kunt hangen zonder dat ze zullen vervormen. Enjoy!