Moederdag Box

Mama Box

Dé cadeaubox -verstuurd per post- voor mama's

Met de Mama Box kun je elke mama (to be) op afstand verwennen. Wie zou jij op dit moment het liefst een hele dikke knuffel willen geven? Stuur een Mama Box

  • Aan een mama to be die een zwangerschap viert
  • Als kraamcadeau aan een mama die je op dit moment niet zelf kunt bezoeken
  • Als steuntje in de rug voor een mama die alle ballen in de lucht probeert te houden
  • Aan je eigen mama misschien. die wel een bijzondere verrassing kan gebruiken?

 

Met zorg en aandacht samengesteld    ♥    Feestelijk verpakt    ♥    Vandaag voor 13:00 uur besteld, morgen verstuurd*

Verras jezelf of een ander

Bij de samenstelling van de Mama Box heb ik gezocht naar een mooie mix van bijzondere, verrassende, praktische en zo natuurlijk mogelijke producten. Ontspan met de verzorgingsproducten die puur en veilig te gebruiken zijn. Je vindt hele fijne goodies in de box die je perfect kunt gebruiken voor een verwenmoment.

Daarnaast zit er altijd een mooi en symbolisch cadeau in voor mama (in spé). Iets waardoor je dit bijzondere moment niet meer zult vergeten. Wil je een Mama Box op maat laten maken? Dat kan! Stuur een mail aan info@mam-an.nl en samen stellen we jouw perfecte Mama Box samen.

And last but not least vind je in de zwangerschaps-/kraamcadeauboxen postcards door CLUB MAM-AN moms en midwifes, geschreven vanuit het hart. Die geven deze Mama Box een persoonlijke touch, naast natuurlijk de liefde van MAM-AN die erin zit. Dat voel je!

Kies voor een uniek, stijlvol, compleet én praktisch cadeau voor alle mama’s. Echt een cadeau waar je jezelf of een ander graag mee verwent!

Samenwerking met Nina

Samen met de Bredase illustrator Nina van de Vondervoort ben ik erin geslaagd om de drie gedichtjes die ik voor mijn dochters schreef te verwerken in drie mini posters waar ik ontzettend trots op ben. Dat zoiets persoonlijks nu gedeeld kan worden met andere moeders en baby’s vind ik geweldig. Nina heeft de tekst van beeld voorzien en er een prachtig geheel van gemaakt.

We hebben gekozen voor 300 grams handgeschept papier, zodat je de posters makkelijk neer kunt zetten op de babykamer of op kunt hangen zonder dat ze zullen vervormen.
Je vindt ze onder andere in “Le Papillon” en “Le Paon”. Enjoy!