mama box

Mama Box

Dé cadeaubox -verstuurd per post- voor mama's (to be)

Op zoek naar een bijzonder en persoonlijk cadeau voor een mama (to be)? De Mama Box  zit vol cadeaus die je nergens anders vindt voor mama’s en de kleintjes. Een feest om te geven en te krijgen!

Wie zou jij op dit moment het liefst een hele dikke knuffel willen geven? Stuur een Mama Box

  • Aan een mama to be die een zwangerschap viert
  • Als kraamcadeau aan een mama die je op dit moment niet zelf kunt bezoeken
  • Als steuntje in de rug voor een mama die alle ballen in de lucht houdt
  • Aan je eigen mama misschien? Stuur een Mama Box op maat ♥

 

Met zorg en aandacht samengesteld    ♥    Feestelijk verpakt    ♥    Verstuurd per post of op te halen in Breda

Verras jezelf of een ander

Bij de samenstelling van de Mama Box heb ik gezocht naar een mooie mix van bijzondere, verrassende, praktische en zo natuurlijk mogelijke producten. Ontspan met de verzorgingsproducten die puur en veilig te gebruiken zijn. Je vindt hele fijne goodies in de box die je perfect kunt gebruiken voor een verwenmoment.

Daarnaast zitten er mooie en symbolisch cadeaus in voor mama’s (in spé). Iets waardoor je dit bijzondere moment niet meer zult vergeten. Wil je een Mama Box op maat laten maken? Dat kan! Stuur een mail aan info@mam-an.nl of vul het contactformulier in en samen stellen we jouw perfecte Mama Box samen.

De persoonlijke boodschap die je mee stuurt samen met de unieke cadeaus die je nergens anders vindt geven de Mama Box een persoonlijke touch. Alle liefde die erin zit, dat voel je!

Samenwerking met Nina

Samen met de Bredase illustrator Nina van de Vondervoort ben ik erin geslaagd om de drie gedichtjes die ik voor mijn dochters schreef te verwerken in drie mini posters waar ik ontzettend trots op ben. Dat zoiets persoonlijks nu gedeeld kan worden met andere moeders en baby’s vind ik geweldig. Nina heeft de tekst van beeld voorzien en er een prachtig geheel van gemaakt.

We hebben gekozen voor 300 grams handgeschept papier, zodat je de posters makkelijk neer kunt zetten op de babykamer of op kunt hangen zonder dat ze zullen vervormen.
Je vindt ze in alle Mama Boxen, enjoy!