Mama Box

Dé cadeaubox voor mama

Met de Mama Box kun je elk trimester van je zwangerschap jezelf of een ander verwennen met een thuisbezorgd zwangerschapscadeau voor mama. De vierde Mama Box is een bijzonder kraamcadeau voor mama zelf. Er is nu ook een Mama Box S(mall), een Mama B(usiness) Box en een Mama Box Special voor alle mama’s – zwanger, pas bevallen of al lang uit de luiers. Geweldig om cadeau te doen én te krijgen.

Met korting en aandacht samengesteld    ♥    Feestelijk verpakt    ♥    Vandaag voor 13:00 uur besteld, morgen verstuurd*

Verras jezelf of een ander

Bij de samenstelling van de Mama Box heb ik gezocht naar een mooie mix van bijzondere, verrassende, praktische en zo natuurlijk mogelijke producten. De producten in de zwangerschapsboxen zijn afgestemd op de verschillende fases in de zwangerschap. Je zult sowieso verrast worden! Alle Mama Boxen bevatten ten minste 6 producten. Ontspan met de verzorgingsproducten puur en veilig te gebruiken zijn. Je vindt hele fijne goodies in de box die je perfect kunt gebruiken voor een verwenmoment.

Daarnaast zit er altijd een mooi en symbolisch cadeau in voor mama (in spé). Iets waardoor je dit bijzondere moment niet meer zult vergeten. Wil je een Mama Box op maat laten maken? Dat kan!

And last but not least vind je in de zwangerschaps-/kraamcadeauboxen postcards door CLUB MAM-AN moms en midwifes, geschreven vanuit het hart. Die geven deze Mama Box een persoonlijke touch, naast natuurlijk de liefde van MAM-AN die erin zit. Dat voel je!

Kies voor een uniek, stijlvol, compleet én praktisch cadeau voor alle mama’s . Echt iets waar je jezelf of een ander graag mee verwent!

Samenwerking met Nina

Samen met de Bredase illustrator Nina van de Vondervoort ben ik erin geslaagd om de drie gedichtjes die ik voor mijn dochters schreef te verwerken in drie mini posters waar ik ontzettend trots op ben. Dat zoiets persoonlijks nu gedeeld kan worden met andere moeders en baby’s vind ik geweldig. Nina heeft de tekst van beeld voorzien en er een prachtig geheel van gemaakt.

We hebben gekozen voor 300 grams handgeschept papier, zodat je de posters makkelijk neer kunt zetten op de babykamer of op kunt hangen zonder dat ze zullen vervormen. Enjoy!