babymassage

Babymassage

Alle baby’s hebben behoefte aan warmte en geborgenheid van hun ouders. Baby’s leren al vroeg de geur, de stem en de handen van hun ouders kennen.

Babymassage is een middel om nog meer vertrouwd te raken met elkaar. Je leert bijvoorbeeld de lichaamstaal van jouw kindje beter begrijpen doordat je met al je aandacht bij de massage van het lijf van jouw kindje bent. De massage heeft een ontspannende werking op het hele lichaam van je kindje én werkt ook ontspannend voor jou.

Tijdens het masseren van je baby komen er allerlei stofjes vrij in jouw lichaam en dat van je baby. Zo stijgt het niveau van het gelukshormoon endorfine en het knuffelhormoon oxytocine. Dat is precies wat je wilt, toch? Daarnaast is bekend dat door regelmatig te masseren de kleine op den duur rustiger en dieper gaat slapen, de spijsvertering beter wordt en darmkrampjes en overstrekking verminderen. Nog een reden om je baby te masseren!

Babymassage is voor zowel ouders als de baby erg ontspannen. Bekijk de mogelijkheden, ik ga graag met je aan de slag.

ENTHOUSIAST?

In dit filmpje geef ik een baby voetmassage. Probeer het ook!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
babymassage aan huis

Praktische info

@ home

Je kunt gewoon thuis je ritme aanhouden, ik kom naar jullie toe! We oefenen de grepen en ik leer jullie meer over babymassage en de positieve effecten. Voor de privé cursus maken een afspraak van ongeveer 60 minuten. De kosten voor deze cursus zijn 60 Euro inclusief massageolie, een reader en een mooie foto. (Exclusief reiskosten a 0,25 cent/km).

Afspraak maken

babymassage

Praktische info

@ verloskundigenpraktijk

Vind je het leuk om een eenmalige korte cursus babymassage te volgen in een klein groepsverband? Hou dan de mogelijkheden op de verschillende verloskundigenpraktijken in Breda en bij Promessa in de gaten. Een workshop babymassage duurt ongeveer 45 minuten en kost 15 Euro p.p. inclusief een mooie foto van jou en je baby!

Afspraak maken