ontspanningsmassage

Zwangerschapsmassage

Een zwangerschapsmassage kan een belangrijke rol spelen bij directe verlichting van pijn en ongemakken tijdens de zwangerschap.

Veel vrouwen ervaren vernieuwde energie en minder klachten na een zwangerschapsmassage.

Een zwangerschapsmassage zorgt voor een betere doorbloeding, waardoor eventuele krampen en spierspanning verdwijnen. De ontspanning die je zelf ervaart, werkt nog lang na en is ook weldadig voor je kindje. Ook als je geen klachten hebt is een massage heerlijk!

Het is een uitgelezen kans voor een moment van diep contact tussen jou en je kindje. Aanraking werkt geruststellend, het gelukshormoon endorfine komt vrij en werkt emotioneel ondersteunend. Dat voelt de baby ook

massageolie

Praktische info

@ HOME

Al vanaf de 15e week van je zwangerschap kom ik graag langs voor een massage. Ik masseer je rug (in zij-lig), benen, voeten, schouders en nek.

Tijd : 60 minuten
Locatie: Bij jou thuis
Prijs: 60 Euro

Afspraak maken

massageolie

Praktische info (vanaf 1-8-2021 geen mogelijkheden voor een afspraak)

@ Verloskundigenpraktijk

Al vanaf de 15e week van je zwangerschap ben je van harte welkom voor een massage. Ik masseer je rug (in zij-lig), benen, voeten en naar wens schouders en nek.

Tijd : 60 minuten
Locatie: Promessa Waddinxveen
Prijs: 49 Euro

Afspraak maken

Aangesloten bij

Ik ben aangesloten bij de belangenvereniging voor beroepsbeoefenaars in de Massage- en Sportverzorgingsbranche (BMS, lidmaatschapsnummer 271910) Daarnaast voldoe ik aan de bepalingen van de Wet kwaliteit, klachten geschillen zorg (Wkkgz) in samenwerking met Klachtenportaal Zorg.

 

MAM-AN werkt samen met

Komt hier jouw logo? Neem contact op.