baby wellness

Mom & Baby Wellness

Voor jou, de baby én het hele gezin

De komst van een baby is geweldig. Iedereen mag het weten! Tegelijk is het ook een ingrijpend iets. Iedere keer weer, ook bij de komst van een broertje of zusje. Er wordt veel van jou en je partner gevraagd. Daarom is het zo belangrijk om jezelf op tijd “op te laden”.  Want als jij lekker in je vel zit gaan veel dingen “vanzelf”. Zo groeit er iedere dag een sterkere band tussen jou en je kindje. Hoe mooi is het als je daar volop van kunt genieten!

Bij MAM-AN kun je terecht voor ontspanning en onvergetelijke momenten.

  • Verwen jezelf met een zwangerschapsmassage of een ontspanningsmassage. Echt een moment voor jezelf (en je kindje!) waar je nog lang van na kunt genieten.
  • Ga samen met je partner en kindje voor een unieke ervaring in de Baby Bed&Breakfast. Daar leggen Maartje en ik zowel de ouders als de baby met heel veel liefde in de watten.
  • Babymassage is een middel om nog meer vertrouwd te raken met elkaar. Bekijk de mogelijkheden voor een cursus in (kleine) groepsverband of aan huis.
  • Wil je op een ontspannen en ongedwongen manier foto’s laten maken van de baby en de rest van het gezin? Dan is een newborn shoot van MAM-AN iets voor jou.