Newborn Shoot

I am purely out to “create a thing of beauty together”, something that touches the heart.

Uren kun je ernaar kijken, zo’n kleintje. Iedere blik wil je vangen. Je raakt er niet op uitgekeken. Wil je dit moment vastleggen op een spontane en ongedwongen manier? Dan is een Newborn Shoot van MAM-AN iets voor jou.

Mijn stijl van fotograferen is zo natuurlijk mogelijk. Je kunt het baby lifestylefotografie noemen. Mijn doel is namelijk om vast te leggen wat er “spontaan” voor de camera gebeurt. Natuurlijk stuur ik af en toe naar mooi licht of een “perfect spot” maar tot op zekere hoogte. Dus niet teveel styling wat mij betreft, wel pure, echte beelden. Voor een Newborn Shoot nemen we ruim de tijd (90 – 120 minuten), zodat we ook af en toe even kunnen pauzeren. Zeker als er broertjes of zusjes bij zijn!

De hele familie krijgt alle aandacht tijdens een Newborn Shoot en natuurlijk de kleine baby in het bijzonder. Ook de setting – het huis, babykamer, leuke plekjes, cadeautjes, versiering of het kaartje – neem ik mee, dat is ook waarom je het lifestyle fotografie kunt noemen. Juist deze beelden maken er een compleet verhaal van voor later.

Vooraf bespreken we jouw wensen goed door. Tijdens de shoot vind ik het belangrijk dat iedereen op zijn gemak is. Samen maken we er een klein feestje van.

Vervolgens ga ik aan de slag met de eerste selectie van de beelden. Je krijgt van mij de 20 meest bijzondere beelden digitaal toegestuurd en de twee favoriete beelden gedrukt op hout (15×15). Ook krijg je mijn beleving van de shoot in een kort verslag. Altijd leuk om nog eens terug te lezen!

Een Newborn Shoot is een geweldig cadeau om te geven. Geef je wensen en ideeen door en samen maken we er iets moois van. De Newborn Shoot kan zeker ook in combinatie met de Mama Box als kraamcadeau gegeven worden. Mail info@mam-an.nl

Ontvang 6 tips

Ontvang 6 tips om de bijzondere momenten van je kleintje nog beter vast te leggen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
baby lifestyle fotografie

De shoot

We maken een afspraak voor een ochtend en trekken, met tussenpozen, ongeveer 90 -120 minuten uit voor de foto’s. Je ontvangt binnen 2 weken de 20 meest bijzondere bewerkte beelden, inclusief een korte reportage.

Kosten €259,-

Afspraak maken